Ce înseamnă să fii student român în străinătate?

10668946_906500326058452_8161160522766447603_o

”Ce înseamnă să fii student român în străinătate?” –o campanie inițiată și derulată de LSRS Germania.
Pentru că tu, student român din străinătate, reprezinți și însemni motivul înființării acesteiLigi, am demarat această campanie pentru a te face cunoscut, a cunoaște, a-ți face vocea auzită și pentru a asculta la rândul tău vocile altora ca tine, în cadrul comunității studenților români din străinătate.
Ce înseamnă pentru tine să fii student român în străinătate? Ce compromisuri ai făcut să poți ajunge azi în această postură? Ce te-a motivat să-ți continui drumul până la această destinație? Ce răscruci de drumuri ai întâlnit în calea ta și cine te-a îndrumat când ai avut nevoie? Unde vrei să ajungi, care ți-e limita? Și cea mai importantă întrebare, ce vrei să duci înapoi acasă? Te întorci?
Răspunde-ți, trage linie și spune-ne și nouă, zi-le și celorlalți… Ce înseamnă să fii student român în străinătate? Poți să cuprinzi totul într-o singură propoziție? Începe această propoziție cu hashtag-ul #studentinstrainatate, marcă a campaniei, pentru ca ceilalți călători să afle și ei răspunsul tău. Întreabă-ți și prietenii și poate răspund și ei. Hai, ne vedem pe drum !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *