March 28, 2014

Bonding:Continental Automotive Systems Sibiu

continental_bonding

continental

Biografie:

Dl. Alex Magdoiu s-a nascut in 31.10.1981, in Sibiu, Romania. Intre anii 2000-2003 a urmat cursurile de Inginerie economică în domeniu mecanic  la Universitatea Politehnică din București, Facultatea de Inginerie în Limbi Straine,  obtinand in anul 2006 diploma de inginer. Din 2003 pana in 2007 si-a continuat studiile la  Universitatea Tehnică din Braunschweig,  sectia de Inginerie economică în domeniu mecanic, specializandu-se atat in domeniul economic: Managementul producției si Marketing; cat si in domeniul mecanicii: Ingineria producției și sistemelor. A absolvit studiile cu diploma obtinuta in 2007. Reintors in tara, a urmat intre anii 2008-2010 programul de masterat în managementul calității la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu. Tot in cadrul aceleasi universitati, dl. Magdoiu si-a inceput din 2010 cercetarea ca doctorand în domeniul inginerie și management.

In anul 2007 si-a inceput experienta profesionala in cadrul  Continental Automotive Systems Sibiu,  ca Process developer. Pana in 2009 a fost responsabil pentru dezvoltarea echipamentelor necesare liniilor noi de producţie, pregătirea specificaţiilor tehnice, menţinerea comunicării cu furnizorul desemnat, preacceptanţa, instalarea şi lansarea în producţie a echipamentului dezvoltat. Din 2009 si pana in 2013 a preluat in cadrul aceleasi companii functia de  Launch Manager, fiind coordonatorul local al proiectelor noi din faza de desemnare a fabricii ca viitor producător până la 6 luni după lansarea în producţia de serie. Incepand cu anul 2013, dl. Magdoiu ocupa in cadrul Continental Automotive Systems Sibiu pozitia de Project Leader si raspunde de proiectele “speciale”, atipice activităţii normale de producţie Continental.  De asemenea contribuie prin responsabilitatile sale la extinderea fabricii din Sibiu cu un nou modul de producţie.

[note]Intalnirea cu dl. Magdoiu va  avea loc, prin intermediul Google Hangouts pe data de 28 mai 2014, ora 20:00. Numarul de participanti este limitat la 10 (din motive tehnice).  Daca sunteti interesat sa participati, va invitam sa va inscrieti aici pana la data de  21 mai 2014.  Motivati in cateva randuri participarea dvs. si noi va vom  instiinta prin email daca ati fost selectionat sa participati la prima intalnire BONDING.[/note]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *