April 16, 2014

Share Romania

Povestește lumii întregi despre→ România TA! ←

Share-ro

Motivație

În contextul în care nevoia promovării valorilor românești și a unei imagini pozitive a României este urgentă, filiala LSRS Germania se aliniază proiectului central denumit Share Romania. Motivul inițierii proiectului are la bază desfășurarea campaniei anti-România din presa europeană și solicitarea tinerilor români din Germania ca Liga Studenților Români din Străinătate să sprijine un răspuns, prin prezentarea exemplelor pozitive cu și despre români.

Obiectivele și prezentarea proiectului

Grupul țintă: Nu sunt puțini acei străini care au poposit cel puțin o dată în România și au fost încântați de bucătăria românească sau uimiți de calitatea românului de a face haz de necaz. Dar mai mulți sunt acei tineri români care au ales să vină în Germania la studii, ca apoi să reușească să se afirme în domeniul medical, în cercetare sau în viața academică.

Desfășurare: Share Romania își propune astfel să culeagă impresiile străinilor despre România și să prezinte poveștile românilor din diaspora; sa promoveze o imagine pozitiva prin toate canalele de social media de care dispune; sa raspandeasca vestile bune despre oamenii, proiectele si atitudinile care schimba Romania. Forma (text,video,înregistrare audio, album foto), cadrul și limba interviurilor rămân deschise, pentru a permite o mai mare flexibilitate persoanelor ce vor fi intervievate. Materialul obținut va fi publicat pe canalele media la care are acces LSRS.

Pentru orice informații suplimentare în legătură cu acest proiect,  nu ezitați să ne contactați la adresa contact@de.lsrs.roVă mulțumim pentru interes și susținere! 

 „Meritul tău, sprijinul nostru, viitorul României!“

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *