March 22, 2015

De vorbă cu Casiana

 Casiana Rîmbu, spune-ne mai multe despre tine.

În afară de postul de Consilier Design și Conținut Media pe care îl ocup în echipa LSRS Filiala Germania sunt și studentă la Stiințe Economice, Universität Konstanz. Sunt din Mediaș, județul Sibiu și încă nu știu ce o să mă fac când sunt mare, din simplul motiv că nu vreau să las niciunul din interesele mele pe dinafară: programare, limbi străine, literatură, publicitate, psihologie, cultură, presă.

Experiența LSRS ! Cu ce te ocupi și în ce proiecte te-ai implicat?

 Am început voluntariatul în calitate de Consilier Design şi conținut Media în noiembrie 2014. Până acum m-am implicat în proiectul de 1 decembrie care a constat în promovarea unei imagini pozitive a românilor din străinătate. Aș vrea ca proiectul să continue prin feedback, să fie o inspirație şi să ne motivăm unii pe alții pentru a putea strânge cât mai multe povești de succes pe care să le promovăm.

Cât timp aloci săptămânal voluntariatului LSRS?

Atât timp cât este nevoie. Partea grea este să găsesc ideea de la care să încep să lucrez… pentru asta nu îmi pot face un program, pentru că rar  găsesc o astfel de idee atunci când o caut, însă odată ce am trecut de primul pas, gândurile mi se vor duce în continuu acolo, așa că nu am de ales decât să lucrez până ajung la rezultatul final.

Ce îți place în LSRS?

 Îmi place bineînțeles ideea de la care a pornit și pentru care am acceptat să fac parte din echipă : ideea de a creea o comunitate pentru studenții români din străinătate și a-i aduce mai aproape unul de altul și de casă. Apoi, îmi place faptul că noi, ca echipă, avem mereu provocarea de a găsi moduri pentru a face asta, fiecare membru în alt fel, prin consiliere, prin proiecte sau prin artă, toate cu același scop.

Un gând pentru voluntarii LSRS

 În primul rând trebuie să vă mulțumesc pentru apreciere și pentru ocazia pe care mi-ați oferit-o și anume aceea de a fi parte dintr-o echipă deosebită. Am lucrat cu plăcere împreună cu voi și nu văd de ce lucrurile s-ar schimba. Abia aștept să văd cum ne vom face auziți în 2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *