November 24, 2013

Ofertă TAROM

Zboară cu LSRS și TAROM!LSRS Germania colaborează cu Tarom S.A. Compania Națională de Transporturi Aeriene și pune la dispoziție tuturor studenților români din Germania bilete spre orașe din România la prețuri speciale.

logo-tarom-300x80

Caracteristicile ofertei:

– Oferta se aplică tuturor membrilor LSRS, studenți în Germania, cu vârsta până 30 de ani;

– În principal pe rutele directe, dus-întors, astfel: München-București-München și München- Sibiu-München.

Există posibilitatea unei rute, via București, către Iași, Suceava, Timișoara și Cluj, pentru care se vor menționa tarifele separat. Oferta se va extinde curând și pe ruta Frankfurt – București – Frankfurt.

Oferta cuprinde două tipuri de călătorii:

 * Week-end: înseamnă o călătorie cu plecare din München: joi, vineri, sâmbătă, duminică și întoarcere din România: duminică, luni, marți. Durata călătoriei în România trebuie să fie de minim 1 zi și maxim 3 zile. Tariful este de aproximativ 179,00,00 Euro/dus-întors, pentru destinația București și aprox.170,00 Euro/dus-întors, pentru destinația Sibiu.

* Călătorii de vacanță: sunt călătoriile cu durată de minim 4 zile și maxim 3 luni. Nivelul propus al ofertei este de aprox. 212 Euro/dus-întors, pentru destinația București și aprox. 195 Euro/dus-întors, pentru destinația Sibiu;

* Călătoriile Munchen- București- Iași/Suceava/Bacău/Cluj/Timișoara-Munchen, vor fi cu aprox. 80 Euro mai scumpe.

Tarifele menționate includ taxele de aeroport și taxa de emitere. În cazul în care intervin schimbări ale acestor taxe, tarifele vor suferi modificări.

– Excedent bagaj gratuit: Pentru oricare din cele doua oferte, se acordă o reducere pentru a doua piesă de bagaj, care va costa 25 Euro. Pentru informarea dvs., începând cu 01 Iulie 2010, pe rutele TAROM se aplică o nouă regulă de transport a bagajelor în cală. Conform acestei reguli se acceptă gratuit la transport o singură piesă de bagaj, cu greutate maximă de 23 kg. Depășirea acestei greutăți/per piesă se taxează cu 100 Euro, pentru piese de bagaj nu mai grele de 30 kg. Orice piesă suplimentară pentru bagajul de cală se taxează cu 50 Euro, cu condiția ca aceasta să nu depășească 23 kg.

Procedura rezervării

Procesarea cererii se va face de către TAROM în 24 de ore în zilele lucrătoare și în max. 48 de ore în zilele libere. TAROM va genera către adresa de e-mail a solicitantului o confirmare a rezervării, însoțită de detaliile bancare unde se va efectua plata. Aceasta trebuie făcută în maxim 7 zile de la confirmarea rezervării și va fi trimisă către TAROM pe fax sau email. În 24 de ore de la creditarea contului TAROM cu contravaloarea călătoriei se va emite un bilet electronic, care va fi trimis, printr-un email, solicitantului.

Pentru a face o cerere de rezervare, vă rugăm să trimiteți un e-mail la adresa tarom@de.lsrs.ro cu următoarele informații:
  • Nume
  • Prenume
  • Numărul zborului
  • Data plecării
  • Data de întoarcere
  • Aeroportul de plecare
  • Aeroportul destinației
  • Username membru LSRS
  • Adeverinta de student (Immatrikulationsbescheinigung) pentru semestrul in curs

Exemplu de cerere:

 Numele meu este Ioana Ionescu, sunt studenta in cadrul Universitatii din Frankfurt, avand adeverinta de student cu nr. matricol 11111 si username membru LSRS ioana.popescu. Doresc sa imi rezerv un zbor dus-intors Munchen-Bucuresti-Munchen. Data plecarii 11.12.2013 de pe Aeroprotul International Munchen, cu zborul nr. 111 la ora 11.45, spre Aeroprotul Otopeni din Bucuresti. Data de intoarcere 14.12.2013, cu zborul nr. 72 la ora 18.30.

Vă dorim un zbor plăcut!

IMPORTANT: Cererea se va redirectiona către agenția Tarom din München, nu reprezintă o confirmare a rezervării biletului. Aceasta este o cerere care poate fi aprobată sau respinsă în funcție de numărul de locuri disponibile. După trimiterea cererii, un reprezentant Tarom va lua legătura cu dumneavoastră și vă va confirma biletul sau în cazul în care rezervarea nu este posibilă, vă va oferi o alternativă.